ЖОВТНЕВЕ ЗАСІДАННЯ ГУРТКА "САНІТАРНА І ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ"
В жовтні відбулось онлайн засідання гуртка "Санітарна і харчова мікробіологія" відповідно до складеного плану роботи гуртка на 2023-2024 навчальний рік.
Ознайомились з матеріалом і обговорили доповідь Олександра Бородавко на тему: "Вплив мікроорганізмів на смак та аромат напоїв" . Під час обговорення торкнулися ряду питань, зокрема ролі мікроорганізмів у процесах ферментації в виробництві вина і пива; видів мікроорганізмів, що використовуються в процесах ферментації; впливу мікроорганізмів на формування смаку та аромату напоїв. Обговорювали також методи та інструменти, що використовують для аналізу мікроорганізмів в напоях.
Узгодили теми наступного засідання та обрали спільні завдання для подальших досліджень.
Подібний формат засідань дозволить учасникам глибше розібратися в темі впливу мікроорганізмів на смак і аромат напоїв, а також сприятиме активному обміну знаннями та дослідницькій роботі.
Керівник гуртка Ганна Козловська