Запрошуємо на майстер-клас: «Оцінка якості м’яса за чинними нормативними документами»
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого та ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька запрошують вас на семінар:
«Оцінка якості м’яса за чинними нормативними документами»
Чекаємо на вас
31 жовтня 2023 року о 12.00 год
План проведення семінару
Теоретичне представлення матеріалу:
1. «Біохімія та якість м’яса» (доповідач: професор Грищенко В. А.);
2. «Визначення якості м’яса відповідно до вимог чинного національного законодавства» (доповідач: професор Ткачук С. А.).
Практичне визначення показників якості м’яса відповідно до вимог чинного національного законодавства (професори: В. А. Грищенко, С. А. Ткачук).
Місце проведення: м. Київ, вул. Виставкова, 16 (ФВМ, навчальний корпус №12, НУБіП України), ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс».
Контакти для реєстрації: телефон завідувача ННВ Клінічного центру “Ветмедсервіс”: 066 383-48-13, 098 310-50-88,
e-mail: [email protected]