Тиждень правових знань-2023. День четвертий: магістри-правники здійснили віртуальну прогулянку галереєю загальнолюдських цінностей

6 October 2023, 14:33

За пару днів завершиться ХІІ Тиждень правових знань у НУБіП України. Але сумувати ще рано, адже заходи тривають. І у четвер, 5 жовтня 2023 р. доцентка кафедри теорії та історії держави і права Людмила Протосавіцька провела магістрів 2 року навчання юридичного факультету  «Галереєю загальнолюдських цінностей».

 

Прогулянка розпочалася з ознайомлення з умовами відвідування, а «вхідним квитком» стало нагадування про те, які ж саме цінності належать до загальнолюдських. З’ясували яка частина з них належить до цінностей, що притаманні для сучасної правової держави і чи можуть в різних спільнотах, суспільних групах, що проживають в тих чи інших державах, бути різні цінності, що є важливими  саме для даного суспільства чи певної категорії осіб. Лише після цього розпочалася сама  віртуальна прогулянка галереєю загальнолюдських цінностей.

Студенти у визначеній черговості розглядали експонати – світлини, які зображали ті чи інші події. При цьому вони не були підписані. Саме магістри-учасники онлайн-екскурсії мали пов’язати дане зображення з тими цінностями, про які йшла мова на самому початку зустрічі.

 

Подорож онлайн-галереєю виявилася досить цікавою, оскільки студенти-магістри були не лише пасивними спостерігачами, вони стали активними учасники цієї екскурсії галереєю цінностей. Деякі зображення, які пропонувалися увазі учасників заходу можна було охарактеризувати одразу, як такі, що характеризують одночасно кількома загальнолюдськими цінностями. Хочемо відзначити активність екскурсантів Катерини Шевченко, Владислава Кравченка, Сабіни Джафарової.

Проведення такого онлайн-заходу дозволило магістрам не лише закріпили ті, знання, які вони опанували  в ході вивчення вибіркової дисципліни «Ціннісні орієнтири в праві», а й проявити креативне мислення. Приємно усвідомлювати, що вони направду мають глибокі знання з різних галузях права і зможуть легко оперувати ними при вирішенні завдань, які може поставити перед ними майбутній роботодавець.

 

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook