Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розширюють горизонти суспільної взаємодії

4 October 2023, 10:00

Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту завжди є активними учасниками заходів, метою яких є вирішення актуальних питань сучасного розвитку суспільства.

Так, в національному комплексі «Експоцентр України» відбулася конференція лідерів суспільної взаємодії, участь в якій прийняв професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дмитро Лазаренко.

 

Під час конференції Дмитро Олександрович представив проектну діяльність в рамках реалізації Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», а також ознайомив учасників з перспективними інвестиційними проектами відбудови України.

Як один з підписантів Маніфесту Iндустії 5.0., Дмитро Лазаренко також ознайомив керівників бізнес-об’єднань, галузевих асоціацій, кластерів, громадських організацій, університетів з положеннями національної доктрини переходу до сучасних індустріальних стандартів на державному та регіональному рівні.

У підсумку, наголошуючи на важливості взаємодії різних зацікавлених сторін для забезпечення розвитку Індустрії 5.0 в Україні, Дмитро Олександрович ознайомив бізнес-спільноту, наукові й освітні установи, та організації громадянського суспільства з пріоритетними напрямками відновлення виробництва і підтвердив свою готовність до спільної розробки та реалізації необхідних для цього проектів програм та політик.

  


Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook