Викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі пройшли стажування з педагогічних інновацій у французьких закладах аграрної освіти

September 30, 2023

     Співробітники кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі доценти Гераймович Віолета та Вишнівська Богдана згідно наказу №284.в були направлені до навчального закладу Le Campus Terres et Paysages (м. Мель, Нова Аквітанія, Франція) для проходження стажування «Педагогічна інновація у французьких закладах аграрної освіти» з 15 до 26 вересня 2023 р.


     

     Міжнародне співробітництво є однією з п'яти місій французької сільськогосподарської освіти. Активно підтримуючи європейську та міжнародну мобільність старшокласників, учнів, студентів та співробітників, а також проекти обміну та співробітництва у галузі навчання та досліджень, сільськогосподарська освіта та Вища сільськогосподарська школа Мелле повною мірою взяла участь у зміцненні досліджень, інновацій, професійної та цивільної підготовки та мобільності та надала можливість стажерам ознайомитись з навчальним та виробничим процесом, спеціалізацією фермерських господарств.

 

 

  

     Вища сільськогосподарська школа Мелле в особі її директора Бенуа Дільтьєнс на високому рівні прийняли стажерів, даючи можливість зануритись в особливості педагогічних інновацій у французьких закладах аграрної освіти.

     Асоціація Дружба без кордонів також приймала делегацію із України. Президент організації Дружба без кордонів Елен Морі в вітальній промові наголошувала про важливість співпраці в проектах обміну та співробітництва у галузі навчання та досліджень.

 

     Хочемо висловити подяку нашій колезі за чудову організацію стажування та переклад доценту Олені Кірейцевій, також зі сторони асоціації Колетт Балланд, члену асоціації Дружба без кордонів, директору Бенуа Дільтьєнс за підтримку та турботу.
 

Валерій Бондаренко

завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook