Відкрита лекція доцента кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Тетяни Ткаченко

September 27, 2023

        Згідно з графіком проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2023-2024 навчального року та на виконання наказу ректора НУБіП України від 08.06.2023 р. №581, доцентом кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Ткаченко Т.А. 15 вересня 2023 року була проведена відкрита лекція з дисципліни «Біологія клітини» для студентів ІІ курсу ОС Бакалавр спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на тему: «Вакуолярна система клітини».

          Варто відзначити продуману структуру лекції, оформлення презентації сучасними якісними ілюстративними матеріалами, що сприяли розумінню студентами інформації щодо будови та функціональних особливостей вакуолярної системи клітин різних живих організмів. На відкритій лекції були присутні завідувач фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Світлана ПРИЛУЦЬКА, відповідальна від факультету за проведення відкритих лекцій доцент Оксана СИКАЛО, викладачі кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Петро ДРОЗД, Ольга БОЙКО, Наталія НЕСТЕРОВА.

 

        Доцент Ткаченко Тетяна Анатоліївна продемонструвала професійну компетентність, необхідний науково-методичний рівень, доступність і послідовність викладення матеріалу лекції.  По завершенню лекції було проведено анкетування викладачів та студентів, які позитивно оцінили якість проведення лекційного заняття.

Секретар кафедри, доц.

Наталія НЕСТЕРОВА

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook