Вступна компанія на кафедрі

September 19, 2023

     Цьогоріч реєстрація заяв на участь у конкурсному відборі в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався 19 липня 2023. Прийом документів для вступу на бакалавріат за денною і заочною формами навчання на базі повної загальної середньої освіти, дипломів молодшого спеціаліста та фахового молодшого бакалавра здійснювався у першому корпусі університету. 

     Кафедра інформаційних систем та технологій здійснювала набір абітурієнтів на здобуття освітнього ступеня бакалавра на базі повної загальної середньої освіти денної форми навчання за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології».

      Загалом в Єдиній державній електронній базі з питань освіти зареєстровано 178 заявок вступників, які хотіли би навчатись на нашій кафедрі. В процесі хвиль зарахування до наказу про зарахування потрапило 6 бюджетників та 24 контрактники. Вітаємо вже першокурсників!

     Впродовж вступної кампанії проводились екскурсії абітурієнтам для ознайомлення з факультетом, його розташуванням, історією науково-технічною базою. Дуже урочистим і водночас зворушливим був захід посвяти у першокурсники. Ретельний та кропіткий інструктаж дозволив максимально легко та швидко абітурієнтам перетворитись у справжніх завзятих студентів.

     Студентське життя почалось із щорічного тренінгу «Школа першокурсника - 2023» та прекрасного спортивного старту в університетських змаганнях з міні-футболу.

Вікторія СМОЛІЙ
наставник групи "ІСТ-23012б"

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook