Знайомство майбутніх економістів з сучасними інформаційними системами та їх роллю в управлінні економікою

September 12, 2023
НУБіП України

 12 вересня 2023 року старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Таїсія САЯПІНА провела відкриту лекцію з дисципліни «Інформаційні системи і технології в економіці» на тему: «Інформаційні системи та їх роль в управлінні економікою» для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка підприємства» та «Міжнародна економіка». 

      На лекції розглядались питання особливості використання економічної інформації, поняття, функції, складові та безпека інформаційних систем в сучасних умовах.

     Наведено приклади інформаційних систем, які відграють важливу роль в оптимізації бізнес-процесів та полегшенні прийняття рішень в організаціях різних галузей. Вибір конкретного виду інформаційної системи залежить від потреб та цілей підприємства.
     Відвідали лекцію декан факультету інформаційних технологій, д. п. н, Олена ГЛАЗУНОВА, доценти кафедри інформаційних систем та технологій Володимир ХАРЧЕНКО та Валентина КОРОЛЬЧУК, доцент кафедри глобальної економіки, к. е. наук Олена КІРЕЙЦЕВА.


Доцент кафедри
Інформаційних систем і технологій
Валентина КОРОЛЬЧУК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook