Посвята в студенти перших слухачів освітньої програми «Менеджмент міжнародного бізнесу»

August 15, 2023
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

             14 серпня 2023 р. на факультеті аграрного менеджменту в аудиторії 233 корп.10 відбувся урочистий захід – Посвята в студенти першокурсників.

Особливістю цьогорічної посвяти було те, що вперше в історії нашого факультету, присягу складали студенти, які вступили на нову освітню програму «Менеджмент міжнародного бізнесу». Наставником такого молодого і перспективного колективу став кандидат еконоімчних наук, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, гарант освітньої програми «Менеджмент міжнародного бізнесу» Олександр Файчук. Із вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який розповів студентам про ті унікальні можливості і перспективи, що відкриваються перед ними протягом всього періоду навчання на факультеті і після здобуття ними відповідного рівня вищої освіти. Також привітали студентську молодь завідувачі кафедр факультету: д.е.н., проф. Валерій Бондаренко, к.е.н., проф. Тетяна Балановська, к.е.н., доцент Олена Ковтун і к.е.н., доц. Тетяна Власенко. Координували першокурсників під час зачитування тексту присяги студенти четвертого курсу, очільники студентської організації факультету Владислав Косенюк та Іванна Кузуб.
 
Після складання урочистої присяги наставник групи ОП «Міжнародний бізнес» Олександр Файчук провів першу кураторську виховну годину, на якій він спочатку познайомився із кожним студентом, а потім змістовно розповів своїм підопічним ключові аспекти організації навчального процесу на факультеті.
Наприкінці кураторської години наставник побажав своїм першокурсникам наснаги і натхнення у прагненні здобути нові знання, міцного здоров’я, сумлінної і наполегливої праці під час навчання, благополуччя і віри у перемогу України!
 
У добрий путь, наші дорогі першокурсники, - майбутні менеджери міжнародного бізнесу!
 
Іван Міщенко, к.е.н., доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook