Першокурсники групи ЛГ-2303 ННІ ЛіСПГ прийняли урочисту присягу студента НУБіП України

August 15, 2023
Кафедра таксації лісу та лісового менеджменту

  Щороку Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України приймає до своєї великої родини студентську молодь. Не було виключень в умовах воєнного стану й цього навчального року.
    Посвята в студенти відбулася 14 серпня і вони з радістю прийняли урочисту присягу студента НУБіП України. З такою знаменною життєвою подією їх щиро привітали директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, професор Роман Василишин, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності університету Вадим Кондратюк, генеральний директор ДП «Ліси України» Юрій Болоховець, голова ради роботодавців інституту Ігор Мельник, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції інституту, Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук у стінах рідного для багатьох із них навчального корпусу №1.
 

   Усі виступаючі наголосили на вдалому виборі колишніми абітурієнтами, а нині вже студентами закладу вищої освіти та відповідної спеціальності, побажали їм значних успіхів у навчанні, особистому самовдосконаленні, здобутті вкрай необхідних у сьогоднішніх реаліях знань та навичок для належного опанування професії лісівника.

   В стінах рідного університету, як зазначили представники директорату ННІ ЛіСПГ, окрім навчання, студенти матимуть усі можливості всебічно проявити себе в найрізноманітніших сферах його діяльності: від науково-дослідної до культурно-масової із залученням до спортивних, громадській подій та акцій, із можливістю розвитку організаторсько-лідерських здібностей і якостей.

   Опісля цікавої й продуктивної зустрічі відбулося знайомство студентів з аудиторним фондом та лабораторіями навчального корпусу, графіком освітнього процесу поточного навчального року, розміщенням бомбосховищ та належних укриттів, куди студенти матимуть можливість спускатися у разі загрози з метою дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2023-2024 навчальному році у відповідності до чинної Інструкції (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u187/instrukciya_2023-2024.pdf).

    Кафедра таксації лісу та лісового менеджменту, яка буде куратором впродовж усіх років навчання на бакалавраті, бажає студентам групи ЛГ-2303 успішного навчання, швидкої й безболісної адаптації до нових умов захоплюючого й незабутнього студентського життя!

 

Наставник групи,
доцент кафедри таксації лісу
та лісового менеджменту
Андрій Лащенко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook