Оксана Фещенко: “Хочу втілити в життя своє бажання - ділитися знаннями та допомагати іншим, тому обираю магістерську освітню програму “Нутриціологія” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

August 9, 2023

      - Добрий день. Розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Фещенко Оксана. Одружена, маю двох синів. Люблю мандрувати, не сиджу на місці. Маю дві вищі освіти. Довгий час працювала юрисконсультом. Останні роки почала поглиблено вивчати нутриціологію, веду свій блог.

     - Звідки дізнались про НУБіП України?

- Довгий час моніторила простори Інтернет в пошуках вищої освіти саме за освітньою програмою Нутриціологія. Яке ж було щастя знайти саме в Києві, саме в  Національному університеті біоресурсів і природокористування України підготовку магістрів за цією освітньою програмою.

      - Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?

- Ми можемо як створити життя, так і спаплюжити його. Мова йде про те, як люди можуть самознищуватися за допомогою харчових продуктів. Люди не знають іншого шляху, не знають що можуть самі собі допомогти.

Нутриціологія стала невід'ємною частиною мого життя, захоплююся всесвітом, що називається «людський організм».

По крихтам знаходила інформацію, які раціони, харчові продукти можуть нашкодити, а які можуть допомогти та запобігти хворобам.

На Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, маючи сильну наукову і викладацьку базу, підкріплену історією і практикою, можна отримати дійсно якісну освіту, а не лише диплом про отримання вищої освіти.

З отриманням диплому Національного університету біоресурсів і природокористування України планую продовжувати долати наукові вершини і здобути науковий ступінь, щоб реалізувати себе у викладацькій діяльності. Для нашої країни нутриціологія це нова наука, але надзвичайно актуальна та перспективна.

Здобута вища освіта на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК за освітньою програмою Нутриціологія розширить мої знання та допоможе стати досвідченим фахівцем для допомоги іншим.

Розмову вів
Ігор Устименко
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook