Підготовка кафедри глобальної економіки до успішного старту осіннього семестру - 2023

1 August 2023, 13:36
Економічний факультет НУБіП України

Наближення осені та нового навчального семестру вже відчувається!!! В НУБіП України навчального 2023/2024 року очікування осені позначене ще й початком семестру, який поки що заплановано офлайн. І ми маємо надію, що юнаки та дівчата – члени великої університетської родини – працюватимуть в аудиторіях з новими силами і надіями. 

От і сьогодні, 1 серпня 2023 року д.е.н., проф., завідувач кафедри глобальної економіки Наталія ВДОВЕНКО долучилася з дискусією до засідання щодо обговорення на економічному факультеті про ситуацію по кафедрі, піднято питання набору на перший курс студентів за спеціальністю 051 «Економіка», ОП «Міжнародна економіка».

Маємо відзначити, що станом на 01.08.2023 року на ОП «Міжнародна економіка» подано 120 заяв і успішно продовжується оформлення і заключення контрактів на навчання.


 Професорсько-викладацький колектив кафедри глобальної економіки економічного факультету на чолі з Наталією ВДОВЕНКО докладає усіх зусиль щоб якість навчання була на високому рівні.

 Науково-педагогічні працівники переглядають свої можливості використовувати різноманітні засоби, форми та методики навчання, аби студентам було цікаво навчатись.

 

Ми намагатимемось підтримувати в студентів інтерес до знань, щоб навчальний процес відбувався творчо та сприяв формуванню фахових і загальних компетентностей, навичок комунікації, критичного мислення, креативності. І щоб молодь прямувала до успіху разом з нами!!!

 

Наталія Коробова, к.е.н., доцент

та Марина Павленко, асистент

кафедри глобальної економіки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook