За спеціальністю «Міжнародна економіка» – майбутнє: талановита випускниця Софія Холодна сьогодні подає документи в НУБіП України

July 27, 2023

 

 

  • Запитали в майбутньої студентки, чого очікує вона від навчання в університеті?

— Я знаю, що економічний факультет НУБіП України є одним із провідних факультетів країни, найбільш актуальних на сьогодні для України як аграрної держави, оскільки забезпечує цінними кадрами. Однією з унікальних можливостей, які надає економічний факультет, а саме ОП "Міжнародна економіка" передбачає можливість проходження виробничої практики як в Україні, так і за її межами. Це дає студентам можливість отримати практичний досвід у різних умовах і розширити свої знання про економічні процеси.

  Таким чином, обираючи дану спеціальність «Міжнародна економіка», маю на меті отримати унікальну можливість розвивати свої здібності та побудувати яскраву та успішну кар'єру у сфері міжнародних економічних відносин. ЗВО надає всі необхідні ресурси та підтримку, щоб допомогти студентам здійснити свої мрії та досягти високих результатів у своїй професійній діяльності.

  • Дякуємо, Софії, за розмову та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю в НУБіП України. З нетерпінням чекаємо Вас на наших цікавих та пізнавальних заняттях!

 

Розмову вела Перегуда Юлія,
доцент кафедри глобальної економіки

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook