ПРОФОРІЄНАТЦІЙНА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

February 14, 2015

«ПРОФОРІЄНАТЦІЙНА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ»

 

У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» кафедра теорії та історії держави і права протягом 21 і 22 січня проточного року провела профорієнтаційну роботу серед учнів  11-х класів Київської ЗОШ № 186 (м. Київ) та Вишнівської ЗОШ №4 (м. Вишневе).

 

 

 

Представники кафедри І. П. Андрушко та Л. С. Протосавіцька розповіли школярам про історію та традиції нашого вишу, його структуру, особливості навчання, головні напрями підготовки, зосередили увагу на умовах та вимогах щодо вступу на навчання до НУБіП України у 2015 р.

 

Майбутніх абітурієнтів цікавили питання про наявність підготовчих курсів в університеті та можливість пройти військову підготовку; про прохідний бал та конкурсний відбір; про дозвіл одночасного подання документів на декілька спеціальностей в НУБіП України та збереження квоти державного замовлення у цьому році тощо.

 

 

Випускникам 2015 року були роздані інформаційні матеріали про НУБіП України та про юридичний факультет, а також проведено традиційне анкетування.

 

В.О.Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook