Профорієнтаційна робота та налагодження професійних зв’язків із закладами освіти Поділля

May 15, 2023

   З 9 по 12 травня 2023 року професори факультету аграрного менеджменту НУБіП України Валерій БОНДАРЕНКО та Віталій ЛУЦЯК за спільної ініціативи з деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм ОСТАПЧУКОМ здійснили візити до низки закладів фахової передвищої освіти та центрів професійно-технічної освіти Поділля.

   Плідні зустрічі і змістовні розмови з керівниками та студентами коледжів Вінниччини стали підґрунтям для укладення двосторонніх угод про співпрацю. Подальша робота передбачає розробку і затвердження планів співпраці, розробку навчальних планів, програм, методичних та навчальних матеріалів, розвиток наукової роботи, залучення студентів Коледжів до участі в Міжнародних конференціях, «Днях відкритих дверей», формування зв’язків з органами студентського самоврядування та ін.

   Відбулись зустрічі з: в.о. директора Калинівського технологічного фахового коледжу Русланом БУДЯКОМ, директором та студентами Вінницького технічного фахового коледжу Світланою ВАСИЛЮК.

   Директором Вінницького транспортного фахового коледжу Михайлом ФАЛІШТИНСЬКИМ, заступником директора з навчальної роботи та студентами Іллінецького аграрного фахового коледжу, начальником відділу освіти Гайсинської міської ради Валентиною ШРАМКО, студентами Центру професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці.

   Відбулись перемовини з директоркою Вищого професійного училища № 41 м. Тульчин Тетяною ДРУМ.


Віталій ЛУЦЯК

Валерій БОНДАРЕНКО 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook