Чергове засідання гуртка «Менеджмент і сьогодення» - у фокусі актуальна тема

March 1, 2023

Планове засідання гуртка «Менеджмент і сьогодення» було присвячене темі «Програмне забезпечення для керування активами», що зазвичай використовується організаціями для відстеження та керування своїми фізичними активами, такими як обладнання, машини, транспортні засоби, будівлі та інші види власності. Програмне забезпечення дозволяє організаціям керувати своїми активами протягом усього життєвого циклу, від придбання та встановлення до обслуговування, ремонту та утилізації.

 

Студенти підготували цікаві доповіді про даний вид програмного забезпечення для управління активами, що може допомогти організаціям оптимізувати свою діяльність і підвищити ефективність, забезпечуючи в режимі реального часу видимість використання, розташування та стану активів. Також може допомогти організаціям приймати кращі рішення щодо інвестицій і обслуговування активів, надаючи розуміння продуктивності активів і прогнозуючи потенційні проблеми до їх виникнення.

 

 

Студенти виокремили загальні функції програмного забезпечення для управління активами: відстеження активів та управління запасами, планування та відстеження технічного обслуговування, відстеження амортизації та звітність, управління життєвим циклом активів правління робочими замовленнями, використання активів і моніторинг продуктивності, відстеження вартості активів і звітність.

  

  

За результатом засідання гуртка студенти зробили висновок, що загалом програмне забезпечення для управління активами може бути цінним інструментом для організацій, які прагнуть оптимізувати свої процеси управління активами та підвищити прибутковість.

 

Тетяна АРТЮХ,
науковий співкерівник гуртка
«Менеджмент і сьогодення»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook