Профорієнтаційна робота в Кам’янець-Подільському фаховому коледжі індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

March 17, 2023

   16 березня 2023 року відбулась онлайн зустріч завідувача кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Окушка Олександра Володимировича та доцента Березюка Андрія Олександровича зі студентами випускового курсу електромеханічного відділення Кам’янець-Подільського фахового коледжу індустрії, бізнесу та інформаційних технологій. Під час презентації майбутнім вступникам було надано вичерпну інформацію та поради з питань вибору майбутньої професії та вступу до вищого навчального закладу, зокрема в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України. Основна мета такого заходу - допомога молоді зробити свідомий вибір професії, відповідно до їхніх інтересів, здібностей та сучасних потреб суспільства.

   В межах презентації було обговорено багато важливих для вступника питань, серед яких: вимоги до вступу та процес подачі заявки; предмети, які потрібно здати на НМТ та які бали потрібно отримати для вступу на певну спеціальність; терміни та процес подачі заявки на вступ, тощо.

   До розповіді про студентське життя долучилися також наші студенти. Багато цікавого про навчальний процес і які можливості надає вуз для саморозвитку та розваг студентів, а також про те, які умови надаються для проживання у гуртожитках розповіли Богдана Гераймович та Софія Стеценко - представники студентського самоврядування.

   Також важливі факти про можливості отримання стипендій та інших видів фінансової підтримки для студентів, а також про те, як можна працювати та навчатися одночасно розповіли студенти Роман Березюк та Євгеній Резвін.

   Висловлюємо подяку за сприяння в організації такого важливого для майбутніх вступників заходу директору Кам’янець-Подільського фахового коледжу індустрії, бізнесу та інформаційних технологій Никифорчині Сергію Зіновійовичу та завідувачу електромеханічним відділенням Вишинському Олександру Вікторовичу.

 

завідувач кафедри Окушко Олександр Володимирович,
доцент кафедри Березюк Андрій Олександрович

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook