До навчання в режимі офлайн готові!

March 1, 2023

   6 лютого розпочався 2-й весняний семестр для усіх здобувачів НУБіП України в дистанційному форматі. Відповідно до графіку освітнього процесу затвердженого наказом від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня виходять на офлайн навчання здобувачі 1-го та 4-го курсів та магістри 1-го року навчання.

   28 лютого згідно розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука на юридичному факультеті відбулась перевірка навчальних аудиторій та готовності кафедр факультету до офлайн навчання. Комісія у складі заступниці начальника навчального відділу з магістерських програм Олени Колеснікової, заступниці декана Олени Улютіної, завідувачів кафедр Олексія Піддубного та Віктора Ладиченка, оглянули навчальні аудиторії, укриття та готовінсть документації.

 



     У ході перевірки було відзначено задовільний стан навчальних аудиторій, приємно зазначити що усі вони оснащені технічними засобами унаочнення (проєктор, моноблок, інтерактивна дошка та камера для відеозв’язку). На кафедрах наявне навчально-методичне забезпечення та облаштовані робочі місця з відеозв’язком для НПП, які забезпечують освітній процес відповідно до затвердженого розкладу навчальних занять в онлайн та офлайн режимі. Інформаційна дошка деканату містить оновлену інформацію та розклад занять.


     Також, Олені Колеснікові були представлені результати аналізу ЕНК, перевірка яких відбулась протягом лютого, відповідно до розпорядження декана, робочою групою у складі, відповідальної за ІКТ Віри Качур, гарантів освітніх програм Лілії Панькової та Марини Дейнеги. Віра Качур, надала аналіз головних пунктів структурно-функціональної експертизи, а гаранти відповідали за наповнення та якість поданих матеріалів. Результати перевірки показали певні недоліки: відсутність відеолекцій у більшості курсів, перевантаженість теоретичної складової, малий відсоток креативних практичних завдань. Результати перевірки обговорені на засіданні деканату та зборах з НПП.

 


     І наостанок, оглянули укриття, яке відповідає вимогам та повністю облаштоване для тимчасового перебування під час повітряної тривоги. Оленою Колесніковою відмічено гарний стан начальних аудиторій, наявність засобів індивідуального захисту (маски, дезинфектори), оновленої інформації на стендах деканату та кафедр. Разом з тим звернула увагу присутніх на дотримані санітарно-епідеміологічних норм усіх учасників освітнього процесу та виконання алгоритму дій у разі сигналу «Повітряна тривога», здійснювати постійний моніторинг відвідуваності та перевірку занять.

 


 
   Усі ми зараз знаходимось у надскладних умовах українського сьогодення, але життя продовжується, а з ним і потреба здобувати освіту, тож чекаємо здобувачів в аудиторіях!

Олена Улютіна,
заступниця декана

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook