До уваги здобувачів Ph.D.: відбудеться гостьова лекція на тему «Сучасні стандарти підготовки наукової статті: деякі поради щодо написання, оформлення та проходження рецензування»

February 27, 2023

Сучасний етап розвитку людської цивілізації посилює вимоги до наукової компетентності фахівців з вищою освітою. Необхідність підвищення рівня наукової підготовки є характерною ознакою сьогодення в галузі професійної діяльності. Адже будь-яка сфера людської діяльності рано чи пізно потребує систематизації, впорядкування й оновлення. Усе це досягається за допомогою і внаслідок наукового дослідження, яке має бути правильно оформлене в наукових статтях.

28 лютого 2023 року (о 1430) пройде наступна (2-га) гостьова лекція, на якій старший дослідник Інституту паразитології Словацької академії наук (м. Кошице, Словаччина), габілітований доктор в галузі наук про життя та здоров’я Університету Сорбони (Париж, Франція) Володимир Сарабєєв поділиться європейським досвідом щодо теми «Сучасні стандарти підготовки наукової статті: деякі поради щодо написання, оформлення та проходження рецензування».
 
Joinfromthemeetinglink
https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m842b2bb71ed0f84e4c15a16bad32ec04
 
Join by meeting number
Meeting number (access code): 2673 345 3573
MeetingpasswordX8tUbMrM4e3

 Джерело

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook