Успішні українські стартапи у фокусі уваги абітурієнтів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

December 9, 2022

07 грудня 2022 року кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту в межах підготовки до низки профорієнтаційних заходів на 2022/2023 н.р. та до Дня відкритих дверей НУБіП України, що відбудуться вже поточного тижня, провела зустріч зі школярами 11 класів Середньої загальноосвітньої школи №166 та спеціалізованої школи №43 "Грааль" з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу міста Києва.

Майбутні обітурієнти мали змогу познайомитися з одним із провідних закладів освітиі науки в Україні Національним університетом біоресурсів і природокористування України та отримати інформацію щодо навчання на бакалавраті з менеджменту.

Основною темою для дискусії, яка обговорювалася,  була "Українські стартапи - привід для гордості". Завдяки їм наше життя стало більш сучасним, швидшим і значно комфортнішим. Чимало з них є візитними картками нашої країни серед закордонних інвесторів. З кожним роком стартап-рух в Україні набирає обертів. Стартапи створюють потік проривних, радикальних інновацій, і змінюють економічний ландшафт країни. Значний інтерес викликали старапи, які були започатковані школярами. Ми справді маємо чим пишатися. Український кейс забезпечення стійкості екосистеми інновацій під час війни є свого роду унікальним для світу.

  

  

  

Усі присутні на заході бу ли запрошені до Дня відкритих дверей факультету аграрного менеджменту, який відбудеться 10 грудня 2022 р. саме для школярів, випускників гімназій та ліцеїв.

Для участі у заході необхідно зареєструватись за покликаннями:

https://cutt.ly/w1DiUYg - анкета факультету аграрного менеджменту

https://cutt.ly/31Dy5NO - загальноуніверситетська анкета

Час проведення заходів 10 грудня 2022 р. для школярів, випускників гімназій та ліцеїв:

10:30 - загальноуніверситетський блок (лінк: https://cutt.ly/c1C2ZYQ)

11:30 - блок факультету аграрного менеджменту (лінк: https://cutt.ly/E1C9xTF)

Тетяна Артюх,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook