Продовжуємо працювати в складних умовах

December 7, 2022

5.12.2022р.  і .7.12.2022р. здавали іспити з дисципліни «Економіка праці й соціально-трудові відносини» студенти 3 курсу і 1-го скороченого терміну спеціальності облік і оподаткування.  

Приймали іспити викладачі кафедри економіки: к.е.н., доцент Гаврилюк Іван Петрович і старший викладач Коваленко Лариса Вікторівна.
 
 
 
Студенти економічного факультету, як і все студентство НУБіП і всієї України продовжують здавати  іспити в період воєнного стану і нестабільного електропостачання.
 
 
 
Викладачі кафедри економіки намагаються робити  все можливе, щоб підтримати навчальний процес на високому рівні,  постійно підтримають  студентів в цей непростий період життя.
 
 
 
За допомогою платформи elern студенти надали відповіді на електронні білети.
 
 
Відповідаючи  на питання співбесіди,  студенти показали гарні знання, змістовні відповіді, вміння на практиці застосовувати теоретичні та практичні знання з дисципліни.
 
 
Іспит показав, що завдання курсу виконані:
-       в студента сформована сукупність знань про закономірності розвитку ринку праці  та особливостей зайнятості населення;
-       розуміють складові механізму тарифної системи оплати праці, форми і системи оплати праці,  застосування їх для відповідних працівників і видів робіт на підприємстві;
-        оволоділи знаннями про способи соціального аналізу та прийомами соціального партнерства;
-       ознайомлені з досвідом роботи міжнародних організацій в сфері соціально-трудових відносин, зокрема Міжнародної організації праці та ін.
 
Подальших Вам успіхів, шановне студентство!
 
                                                                                   Іван Гаврилюк
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook