Команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології зайняла 2 місце у змаганні «Інтелетуальні дебати»!

November 29, 2022

  11 листопада пройшло змагання «Інтелетуальні дебати» на рівні університету між командами кращих спікерів від факультетів.


 Учасники команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, а саме Аліна Нагорна, Антон Тиньчук, Кирило Янковський та Вадим Єрко міцно тримали оборону вигравши в наступних турах:
 1 тур, змагаються кращі учасники команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та агробіологічного факультету. Тема: Легалізація маріхуани в Україні. Переваги та недоліки (прим. мова йде про використання маріхуани в медичних цілях).
 2 тур, змагаються кращі учасники команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та юридичного факультету. Тема: Електронні сигарети як заміна звичайним. За чи проти?


 3 тур, змагаються кращі учасники команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та факультету землевпорядкування. Тема: Гендерна нерівність на державному рівні. Чи варто вносити зміни?
  4 тур, змагаються кращі учасники команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та гуманітарно-педагогічного факультету. Тема: Корупція: плюси і мінуси.
  Команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології успішно дійшла до фіналу, й у боротьбі за перше місце з командою гуманітарно-педагогічного факультету зайняла почесне друге місце!

 

Вероніка Вєрємєєва, в.о. голови Студентської організації 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook