Відкрита лекція завідувача кафедри економіки Вікторії Байдали

October 6, 2022

6 жовтня 2022 року згідно з планом відбулася відкрита лекція д.е.н.. професора, завідувача кафедри економіки Вікторії Байдали для для студентів 2 курсу ОС Бакалавр ОПП "Економіка підприємства" (спеціальність 051 "Економіка") з дисципліни "Економікс" на тему: "Ринок досконалої конкуренції". 

Заняття відбувалося дистанційно з використанням сервісу Cisco Webex. Крім студентів, на лекції були присутні гарант ОПП, доцент кафедри економіки Людмила Степасюк, професор кафедри економіки Олександр Єрмаков, доценти кафедри економіки Іван Гаврилюк, Тетяна Гуцул, Лілія Ільків, Віталій Нагорний, старший викладач кафедри економіки  Лариса Коваленко, асистент кафедри економіки Ольга Рубан, а також в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк.
 
 
Перевіривши присутність студентів на занятті, лектор оголосила тему та перелік питань, що розглядаються, до яких увійшли поняття про структуру ринку, характеристика досконало конкурентного ринку, максимізація прибутку фірми та інші. 
Викладення матеріалу супроводжувалося візуалізацією необхідних графіків та формул, що покращує засвоюваність знань студентами. Насиченість розповіді викладача прикладами з реальної роботи підприємств та перебування в постійному контакті з аудиторією створило атмосферу безпосереднього живого спілкування, яка допомагає досягти мети навчального процесу.
 
 
Наприкінці заняття лектором було підбито підсумки теми та анонсовано тему наступної лекції, а також надано можливість усім присутнім поставити питання. 
Загалом, у відповідності з результатами опитування студентів та викладачів, лекцію було проведено на високому науковому і навчально-методичному рівні.
 
 
Гарант  ОПП "Економіка підприємства", доцент Людмила Степасюк  
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook