Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого випускника -Героя – захисника Сергія Соловйов

October 12, 2022

 

    Клята війна з росіянами забирає найкращих синів і дочок. І це наші найболючіші, найтрагічніші втрати. Із сумом та скорботою повідомляємо, що ще в одну родину лісівників прийшло непоправне горе. Захищаючи нашу Батьківщину загинув випускник ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України Сергій Олександрович Соловйов (08.06.1983 р.н.).

    Здобуваючи фах лісівника на лісогосподарському факультеті Національного аграрного університету (нині Національний університет біоресурсів і природокористування України) у продовж 2000-2004 рр., третьокурсником, як кращий студент був відібраний для навчання за програмою EUROFORESTER у Шведському університеті аграрних наук (SLU) (Швеція, м. Алнарп).
В липні його призвали до лав ЗСУ. Після проходження військового навчання він був відряджений на східну частину фронту нашої визвольної війни, розпочатої росією, її керівництвом і підтриману її народом. В кінці вересня, виконуючи завдання командування, рота Сергія була передислокована в район Лисичанська, де, під час штурму однієї з цілей, він та декілька його побратимів загинули.
Сергію назавжди залишиться 39.

    «Чи знаєте Ви студента, який міг дискутувати з Слюсаренком під час лекцій з вищої математики? Чи знаєте Ви хто міг проводити імпровізовані практичні заняття для другого курсу (будучи другокурсником) без жодної підготовки? Чи знаєте Ви хто міг розрахувати курсовий проєкт з меліорації в голові, але не робив цього вчасно – тому що всім потрібна його допомога? Чи знаєте Ви людину, яка може, покинувши власні справи, негайно і безкорисно допомагати комусь, не маючи з того жодної фінансової вигоди? ….Так, це Сергій Соловйов! Герой – Сергій Соловйов, якого з нами більше немає… Завжди привітний, щирий, чесний та надійний друг, сповнений думок та планів …», – так характеризує Сергія одногрупник Анатолій Головач.
В Сергія залишилась дружина та дві доньки молодшого шкільного віку. Сам він назавжди залишиться в нашій пам’яті як гарний студент, життєрадісна і надзвичайно чуйна людина та Герой визвольної війни!

    Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам’ять мужньому Герою - Сергію Соловйову!

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook