Тиждень правових знань-2022. День шостий: конструктивний діалог про академічну доброчесність та її значення для якісної підготовки майбутнього правника

8 October 2022, 16:40

З 03 жовтня до 08 жовтня 2022 р., з понеділка до суботи, шість днів поспіль кафедра теорії та історії держави і права проводила різні заходи навчального, наукового та просвітницького характеру, приурочені Тижню правових знань в НУБіП України – 2022, як на юридичному факультеті, так і за його межами. Цикл заходів завершила завідувачка кафедри Віра Качур, яка 08 жовтня 2022 року провела науково-практичний семінар «Академічна доброчесність і якість підготовки майбутніх правників».

 

Робота семінару була побудована за принципом «питання» (що?, для чого?, як?, навіщо?) – «відповіді» (пропонувалися, пояснювалися, обговорювалися).

 

 

Головний висновок, до якого дійшли усі присутні – це: «Професіоналізм починається з академічної доброчесності!». Тож студентам було представлено сторінку юридичному факультету, яка стане для них у їхньому намірі «Бути чесними!» дороговказом після того, як буде прийнято рішення «Почни з себе!».

 

         І хоча статус заходу був науково-практичний семінар, зустріч пройшла в дружній атмосфері, конструктивному діалозі і завершилася традиційним селфі на згадку.

 

 

Кафедра теорії та історії держави і права щиро дякує усім учасникам, модераторам, спікерам за їх участь в організації та проведенні цікавих навчально-наукових та просвітницьких заходів. Ми впевнені, що висока правова культура суспільства сприятиме подальшій консолідації українського суспільства та процвітанню рідної України!

  

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook