Урочиста посвята в першокусники студентів економічного факультету

September 23, 2022
     19 вересня на економічному факультеті виявився надзвичайно приємним. Адже саме в цей день до лав економістів, фінансистів, бухгалтерів та майбутніх підприємців додалося нове покоління – 175 осіб стали студентами 1 курсу. І в 228 аудиторії навчального корпусу № 10 відбулося урочиста посвята в першокурсники студентів економічного факультету.
    В складний час війни, навчання студентів перших курсів розпочалося 19 вересня, замість традиційного 1-го вересня, з вшанування пам’яті полеглих захисників України та проходження інструктажу про дотримання вимог безпеки під час навчання в умовах війни. Традиційно подія відбулась за участі представників ректорату, роботодавців, а також відомих випускників факультету, викладачів, батьків першокурсників, друзів.
    З вітальним словом до першокурсників звернулись декан економічного факультету Анатолій Діброва, привітавши першокурсників з початком нового, цікавого, насиченого періоду їхнього життя. Анатолій Дмитрович наголосив на перспективах і можливостях, що відкриваються перед кожним студентом. Адже окрім навчання та професійного розвитку, в університеті створені унікальні можливості для творчого, фізичного, духовного вдосконалення кожного студента. Декан побажав бути відкритим до нових знань і творчого розвитку, до нових друзів, спілкування, взаємодії й можливості відкрити себе і проявити по новому. «Щиро вітаємо наших нових студентів, їхніх батьків і близьких у нашій великій і дружній університетській родині!» - зазначив Анатолій Діброва! Також декан представив завідувачів кафедр економічного факультету та заступників декана.

     Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк привітав колектив факультету з початком нового навчального року, а першокурсників з посвятою у студенти НУБіП України. Сергій Вікторович наголосив на високій якості освіти, яку забезпечує університет, свідчення чого є місце університету в загальнонаціональних рейтингах та попит на випускників на ринку праці, отже головними завданнями для студентів є здобувати знання, навички, нових друзів і знайомих, активно проводити позаурочний час і всебічно розвиватися.
    З вітальним словом до присутніх звернувся випускник економічного факультету, генеральний директор «Асоціація Український клуб аграрного бізнесу» Роман Сластьон. Виступаючий привітав усіх з початком навчального року, побажав успіхів у навчанні студентам-першокурсникам та наголосив, що навчання на економічному факультеті є престижним і перспективним. Ринок праці чекає на молодих фахівців і все залежить тільки від бажання кожного студента здобути професійні навички і знання, а в університеті для цього створені всі можливості.
    Від імені наставників до студентів першого курсу звернулася доцент кафедри банківської справи та страхування Ольга Файчук, щиро привітавши студентів з початком навчання побажала натхнення в здобутті знань, відкритості, сміливості і наполегливості в досягненні поставлених цілей.

    Щодо можливості проходження навчання на воєнній кафедрі та можливості отримання звання офіцера запасу розповів Андрій Судаков, підполковник, викладач кафедри військової підготовки НУБіП України.

    За доброю традицією до першокурсників звернулася голова студентської організації факультету Вікторія Дорошенко. «Дорогі першокурсники! Вітаємо вас із початком нового етапу у вашому житті! — звернулася Вікторія. — Час навчання в університеті буде одним із самих яскравих у вашому житті. Тому цінуйте свої студентські роки, вони справді найкращі. Насолоджуйтеся ними. Намагайтеся отримати для себе якомога більше знань і вмінь, бо вони обов’язково вам знадобляться професійної реалізації. Нічого не бійтеся, будьте активними, прогресивними. Попереду вас чекає справді захопливе студентське життя». Вікторія представила кураторів від студентської організації, які допоможуть максимально швидко першокурсникам адаптуватися до студентського життя.
     Далі наступила найурочистіша мить: прийняття Присяги студента НУБіП України. Всі першокурсники присяглися гідно нести почесне звання СТУДЕНТА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ! Кульмінацією стало вручення залікових книжок.
      Святкову атмосферу учасникам посвяти створили музичні привітання від студентської ради факультету.
     Дорогі студенти економічного факультету НУБіП України!
Щиро вітаємо з початком студентського життя, яке для Вас стало початком дорослого життя і прийняття перших самостійних рішень.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, радості, успіху, втілення всіх Ваших задумів і планів.
 
Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook