Будьмо знайомі: посвята першокурсників агробіологічного факультету.

September 20, 2022

  19 вересня 2022 року агробіологічна родина НУБіП України вітала нове поповнення.
 У важкий час війни, першокурсниками спеціальності «Агрономія» стали аж 301 майбутній агроном. 

 

 Урочистості з нагоди вручення студентських квитків і залікових книжок відбулися за участі керівництва НУБіП України, деканату агробіологічного факультету, завідувачів кафедр, викладачів, гостей, батьків і звичайно, винуватців свята - наших першокурсників.
У вітальному слові ректор університету Станіслав Ніколаєнко зауважив, що студенти зробили правильний вибір обравши один з найкращих факультетів провідного вищого аграрного закладу освіти України. Хвилиною мовчання ректор закликав вшанувати тих, завдяки кому ми маємо можливість сьогодні жити і навчатися.

 

 «Є професії модні, а є - вічні», - такими словами звернулася до першокурсників – декан факультету Оксана Тонха. «Агрономія – одна з найактуальніших спеціальностей на сьогодні, а колектив факультету прикладе максимум зусиль для того, щоб усі наполегливі стали найкращими фахівцями і цій галузі» - зауважила очільниця факультету.

 Голова ради роботодавців агробіологічного факультету Леонід Центило доєднався до привітань і наголосив, що на ринку праці агроном має і завжди буде мати надзвичайно великий попит, однак лише за умови міцних теоретичних знань і практичних навичок.
 Куратор військової підготовки студентів агробіологічного факультету, полковник у відставці Валерій Чернишенко побажав студентам успіху у навчанні та запросив на  навчання до кафедри військової підготовки.


  

 Неперевершене виконання гімну агробіологічного факультету «Агроном син землі» Володимиром Суржиковим стало фінальним акордом святкування.

 Після урочистостей студенти отримали свої студентські квитки, екзаменаційні книжки та поставили офіційні підписи під присягою студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 Ось так відбувся перший день на шляху до успіху для наших першокурсників.
 Відбувся цей день завдяки Збройним силам України.
 Слава ЗСУ!!! Слава усім воїнам, медикам, волонтерам!!!

 А далі багато годин навчання та практики, зустрічей і подорожей.
 І ще багато цікавого … але про це згодом.

Олеся Скриник
доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook