Борислав Кудерський обирає НУБіП України та спеціальність 051 «Економіка» для здобуття ОС Магістр

July 29, 2022

Наш сьогоднішній співрозмовник – випускник НТУ «Київський політехнічний інститут» Борислав Кудерський. В 2015 році він отримав ОС Бакалавр за напрямом підготовки «Електромеханіка». 

          

Другу освіту Борислав отримав в Centennial College Canada в м. Торонто за напрямом «Використання відновлювальних джерел енергії».
Повернувшись до України після навчання в Канаді, юнак почав працювати за спеціальністю на українських підприємствах. Сьогодні - він технічний керівник проекту в українському представництві американської компанії «Automation Standard».
 
 
На запитання, чому він вирішив навчатись саме на економічному факультеті, Борислав відповів, що висококваліфікований працівник повинен постійно вдосконалювати свої вміння та отримувати нові знання, а сучасна людина без економічних знань не може вважати себе підготовленою до життя і роботи. Економічні знання є універсальні, вони необхідні у всіх сферах життєдіяльності, а тому потрібні не лише спеціалістам, а і кожній людині. Після нашої перемоги, зрозуміння таких понять як багатство, бідність, безробіття, інфляція, бюджетний дефіцит і державний борг дозволить  спрогнозувати розвиток подій, здійснювати заходи стимулювання розвитку як кожного працівника чи підприємства, так і країни в цілому. Адже економіка України – це економіка кожного українця.
Важливим аргументом при виборі спеціальності «Економіка» саме в НУБіП України став сайт університету, де я знайшов відповіді на всі запитання, що мене цікавили, а особисте спілкування з викладачами кафедри економіки переконало мене у правильності вибору. 
 
Розмову вела доцент кафедри економіка
Гуцул Тетяна
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook