Вступна кампанія – 2022: зустріч з головами фахових екзаменаційних комісій

23 June 2022, 10:00
     Відповідно до Правил прийому до НУБіП України у 2022 році, враховуючи умови військового стану, передбачене складання фахових вступних випробувань до магістратури у дистанційному форматі. 
     У зв’язку з цим, під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася онлайн-зустріч із Головами фахових екзаменаційних комісій. Василь Дмитрович в черговий раз закцентував увагу на викликах вступної кампанії поточного року та важливості врахування потреб майбутніх вступників для їх максимально зручного та полегшеного складання екзаменів в університеті.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський детально ознайомив присутніх з особливостями дистанційного тестування на відповідній платформі у розрізі освітніх програм магістратури, зокрема наповненості банку питань та формування білетів відповідно до критеріїв оцінювання Програм фахових вступних випробувань https://nubip.edu.ua/node/15380.
     Нагадаємо, що у 2022 році передбачена подача електоронних заяв через сайт http://vstup.edbo.gov.ua/ для усіх категорій вступників:
1.     ОС «Бакалавр» (за результатами НМТ або ЗНО 2019-2022 рр.):
2. ОС «Магістр»:
  • за результатами МКТ (081 «Право») https://nubip.edu.ua/node/76349
  • за результатами МТНК та фахового вступного випробування (галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини») (бюджет+контракт) https://nubip.edu.ua/node/76349
  • за результатамифахового вступного випробування (бюджет) (на усі інші спеціальності).
        Важливо!!! Вступники на ОС «Магістр» на основі ступеня магістра (ОКР «Спеціаліст») можутьза їх вибором або подати результат МТНК, або скласти індивідуальну усну співбесіду з іноземної мови (англійська, німецька, французька або іспанська) та відповідне фахове вступне випробування в університеті (окрім спеціальності 081 «Право»).
     На завершення Василь Дмитрович наголосив, що НУБіП України готовий до проведення вступних випробувань в дистанційному режимі та побажав усім присутнім плідної співпраці у проведенні успішної Вступної кампанії 2022 року!
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook