Атестація здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» на факультеті ІТ

June 13, 2022

Відповідно до наказу №253 від 18 квітня 2022 року “Про затвердження форм підсумкової атестації студентів випускних курсів освітнього ступеня “Бакалавр” 2022 року випуску” затверджено форму підсумкової атестації у вигляді атестаційного екзамену. Так вже з 6 червня почали працювати екзаменаційні комісії на факультеті інформаційних технологій.

Для проведення екзаменів в дистанційному форматі на платформі https://elearn.nubip.edu.ua для кожної спеціальності відповідно до затвердженої програми був створений тест. Кожне тестове завдання складалося із питань, які за ступенем складності поділені на три частини (базовий рівень, середній рівень та високий рівень, що включає відкриті питання та практичні завдання.)

Здобувачі вищої освіти могли ознайомитись з запитаннями кожної спецiальності/освiтньої програми на сторінці факультету в розділі Атестаційний екзамен – 2022.

Всі студенти наполегливо працювали під час підготовки до екзамену та під час самого іспиту, більшість – безперевні 3 години, які були виділені на екзамен.

6 червня відбувся атестаційний випусковий екзамен зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

Мета атестаційного екзамену - перевірка теоретичної, компетентнісної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти; демонстрація знань за спеціальністю, навичок практичного застосування теоретичних знань, отриманих за час навчання через систематизацію й аналіз цих знань; демонстрація здатності методичного і практичного вирішення поставлених перед здобувачем конкретних завдань. На атестаційному екзамені були присутні – 56 студентів.

7 червня свій атестаційний екзамен складали студенти за спеціальністю 051 Економіка (освітня програма Економічна кібернетика).

Під час співбесіди студенти підтверджували свій рівень підготовки та конкурентоздатності на ринку праці.

Замість традиційного захисту дипломних проєктів відбулися атестаційні екзамени – 8 червня для студентів зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», 9 червня – зі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення».

Командна робота всіх екзаменаційних комісій, поважних голів екзаменаційних комісій, мотивована поведінка студентів випускних курсів дали можливість констатувати факт успішної атестації здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «Бакалавр» та присвоєння їм відповідної кваліфікації.

Працюємо! кожен на своїму місці, наближаючи перемогу, а на ринок ІТ-шників вливається нова креативна, фахова та цілеспрямована молодь. Все буде Україна!

Наталія Клименко, заступник декана факультету ІТ
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook