Кафедра економіки вітає колектив університету зі славним 124-річним ювілеєм

May 30, 2022
27 травня 2022р. кафедра економіки прийняла участь у святкуванні 124 річниці НУБіП України. Члени кафедри на чолі з завідувачем д.е.н., проф. Байдалою В.В. вшанували пам’ять видатного  вченого –економіста  в галузі інтенсифікації тваринництва Касьянова Л.І. на алеї слави НУБіП України. Перед присутніми виступив декан економічного факультету д.е.н., проф. Діброва А.Д., який  розповів про історію кафедри економіки, яку в свій час очолював Л.І. Касьянов.  Він зазначив, що Леонід Іванович був непересічною людиною, вимогливим керівником і дійсно видатним ученим.

До спогадів також долучився к.е.н., доц. Гаврилюк І.П., який ознайомив присутніх  з життєвим шляхом Л.І. Касьянова, з його науковими здобутками та переконаннями, головне серед яких: «Вчитися треба завжди».  

Наступною подією стало відкриття  композиції  «Книга знань», приурочену 124-й річниці від дня заснування закладу освіти
З вітальним словом до гостей звернувся ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко. З його уст прозвучали слова подяки засновникам університету – предтечам, які своєю наполегливою і самовідданою працею примножували здобутки славетної Alma Mater.
 
 
Голова ради аспірантів Сергій Михнюк наголосив, що «Книга знань» об’єднала навколо себе увесь університет, стала своєрідним містком між ректоратом, аспірантами, факультетами, господарськими службами. Він також звернув увагу на те, що свій внесок у реалізацію проєкту «Книга знань» зробили 98 аспірантів і аспіранток:
Також члени кафедри відвідали ще одну перлину-витвір архітектора Михайла Павловського – експозицію «Символи життя», яка розташувалася на майданчику біля навчального корпусу №2.
 

 
Закінчилося свято благодійною  акцію:  зібранням  коштів  на допомогу Збройним Силам України. 
 
Людмила Степасюк 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook