«Україна переможе: зустріч зі студентами випускового курсу»

12 May 2022, 8:30

Напередодні дня пам'яті і примирення та 77-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі відбулася, онлайн зустріч наставників 4 курсу 1,2 групи та 2 курсу СТН спеціальності 101 «Екологія» факультету захисту рослин, біотехнології та екології з кураторами Павлюком Сергієм Дмитровичем та  Сербенюк Ганною Анатоліївною. Зустріч відбулась у важливі і тяжкі часи для України і для кожного українця так як свобода і гідність завжди були основоположними цінностями нашої держави. Вони спонукали до боротьби за незалежність.

В умовах російської агресії проти України студенти долучаються до різноманітних дій спротиву – значна частина є волонтерами, майже кожен знайшов своє місце у загальнонародній боротьбі. Чимало серед студентів і тих, що стали активними помічниками осередкам територіальної оборони. Але це не заважає їм продовжувати навчання в університеті та планувати вступ до магістратури. Тому серед інших нагальних тем, було піднято питання щодо  умов вступу до магістратури для здобуття повної фахової освіти у стінах рідного університету.

 Павлюк С.Д. наголосив, що НУБІП України має статус національного і дослідницького університету, в університеті реалізовуються програми академічної мобільності студентів, є можливості отримання подвійного диплому, проходження закордонних практик, навчання іноземними мовами. Також звернув увагу студентів на можливість реалізувати себе в майбутньому на науковій ниві, оскільки випускова кафедри екології агросфери та екологічного контролю  має багатий досвід, значні напрацювання та потужну базу для здійснення наукових досліджень, реалізації міжнародних наукових проектів. Також зі студентами випускних груп бакалаврів було обговорено питання проходження підсумкової атестації.

Проводячи профорієнтаційну роботу куратори наголосили, що студенти мають гарну можливість поділитися своїм досвідом навчання в НУБіП України і запросити своїх друзів і знайомих вступити на ОС «Бакалавр».

Завершуючи зустріч наставники академічних груп Павлюк С.Д. та Сербенюк Г.А. побажали студентам Чистого неба, Перемоги нашої України, міцного здоров’я берегти себе і своїх близьких, жити в єдності і взаємопідтримці.

Павлюк Сергій, наставник 4-го курсу

1-ої та  2-ої груп спеціальності «Екологія»

Сербенюк Ганна, наставник 2-го курсу СТН

спеціальності 101 «Екологія»


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook