Атестація аспірантів кафедри глобальної економіки

May 8, 2022
НУБіП України

    6 травня 2022 року відбулося засідання кафедри глобальної економіки економічного факультету, на якому були присутні аспіранти кафедри. Аспіранти та здобувачі звітувалися про виконану роботу за перше півріччя 2022 року.

    Під час проведення атестації на засіданні кафедри аспіранти і здобувачі доповіли та надали наочну презентацію фактичних результатів підготовки, акцентуючи при цьому увагу на отриманих ними основних результатах дисертаційного дослідження, їхній актуальності, науковій новизні та прикладному значенні, методиці дослідження та методах, які при цьому застосовуються, достовірності отриманих результатів та ступені їх апробації.

     Науково-педагогічні працівники одноголосно проголосували атестувати та рекомендувати вченій раді економічного факультету для подальшого проходження навчання. Звертаємо увагу наукових керівників, що згідно із рекомендаціями МОН України, науковий керівник несе особисту відповідальність за належне та своєчасне виконання обов’язків наукового керівника; контроль успішності виконання індивідуального плану аспіранта; якість публікацій аспіранта; своєчасний захист дисертаційної роботи аспірантом.

Анастасія Яцун,

завідувач ННЛ "AGMEMOD"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook