ХІ «Фестиваль студентської науки – 2022»

May 2, 2022

      З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 124-річчя Університету та Дня науки 3-17 травня в університеті проходитиме ХІ «Фестиваль студентської науки – 2022».

     І етап – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету комісіями відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2021/2022 навчальний рік відбудеться 3-12 травня. Визначення кращого студентського наукового гуртка від навчально-наукового інституту, факультету університету (16 студентських наукових гуртків).
     ІІ етап – підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету відбудеться на засіданні 17 травня у формі вебконференції шляхом співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків (виступ до 5 хв.) – переможцями І етапу фестивалю та відокремлених підрозділів університету на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2021/2022 навчальний рік, розміщених на вебсторінках студентських наукових гуртків.
     За додатковою інформацією та з питань участі у ХІ «Фестивалі студентської науки – 2022» просимо звертатися до науково-організаційного відділу НДЧ (Страшок Віталій Васильович, тел.: (097) 937-87-15).
 
Запрошуємо всіх бажаючих до участі!
 
Віталій Страшок,
 науковий співробітник
науково-організаційного відділу 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook