Вітаємо з днем народження старшу лаборантку кафедри ЮЛІЮ БАЛАНЧУК

May 1, 2022
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

1 травня святкує День народження старша лаборантка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, добра та чуйна і завжди привітна й по-справжньому прекрасна людина, чарівна жінка
ЮЛІЯ БАЛАНЧУК

Шановна Юліє Василівно!

З нагоди Вашого свята колектив нашої кафедри висловлює Вам свої щиросердечні вітання та подяку за сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе, як справжній висококваліфікований спеціаліст, тим самим заслуживши авторитет та повагу як серед колег, так і серед студентів. Вітаючи Вас у цей прекрасний день від усієї душі бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я на багато-багато років, любові від рідних і близьких та поваги від усіх, хто Вас оточує. Бажаємо успіхів та плідних, але водночас спокійних трудових буднів, матеріального достатку, Божої ласки. Нехай всі заповітні мрії здійсняться в цей день, нехай багато світлих хвилин його супроводжують, щоб Ви були щасливою по життю! Нехай яскраві фарби життя не тьмяніють, нехай Вами завжди керує любов!

Бажаємо завжди, скрізь і всюди мати можливість робити те, що подобається, сміятися від душі, трудитися тоді, коли є натхнення, байдикувати тоді, коли все набридне. Бажаємо якомога частіше посміхатися і душею відчувати себе поетом. Позитивного Вам настрою та близьких людей поруч!
Вам і Вашій родині зичимо миру, щастя і твердої впевненості у майбутньому!

 

Від імені колективу кафедри, завідувач
професор Віктор Томчук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook