Обговорення проблем освіти та пошук конструктиву і позитиву

April 29, 2022

     В сьогоднішні непрості часи підтримка і взаємодопомога цінуються найбільше. Кожен громадянин має відчувати себе потрібним, задіяним у спільних зусиллях всієї країни. Не є виключенням і науково-педагогічний колектив юридичного факультету, провідати базу якого і висловити слова підтримки завітав проректор з науково-педагогічної дяльності Василь Шинкарук.

28 квітня в режимі онлайн-офлайн відбулась робоча зустріч проректора з науково-педагогічної дяльності Василя Шинкарука з адміністрацією юридичного факультету та студенстьким активом. Не всі працівники  зараз мабють змогу відвідувати навчальні корпуси, проте, проректор мав змогу впевнитись, корпус і прилегла територія знаходяться в доглянутому стані, а керівництво і колектив факультету висловлюють стриманий оптимізм і бажання наполегливо працювати.

Під час зустрічі були обговорені проблеми і плани роботи колективу в умовах воєнного часу, оглянуто навчальну базу факультету, висвітлені проблемні моменти вступної кампанії та пошук конструктиву і позитиву.

Проректор з науково-педагогічної діяльності Василь Шинкарук закцентував увагу присутніх на необхідності формування у здобувачів освіти прагнення до навчання та взаєморозуміння, посилення роботи над залученням абітурієнтів та проведення профорієнтаційних заходів у навчальних установах. Також наголосив на необхідності збереження контингенту студентів, не дивлячись на складні умови в яких перебуває наша країна.

Керівниця факультету Олена Яра закликала завідувачів організовано та успішно закінчити навчальний рік, відповідно до наказу оновити НМК та робочі програми і ЕНК. Особливу увагу слід приділити над залученням абітурієнтів та не зважаючи на труднощі, НПП факультету повинні активізувати свою міжнародну діяльність та посилити публікаційну активність в наукометричних базах даних.

Завершуючи зустріч проректор висловив слова підтримки всім НПП, які всупереч всім складнощам продовжують добросовісно виконувати свою роботу.

Олена Улютіна,

заступниця декана юридичного факультету

Піддубний Олексій Юрійович,

завідувач кафедри цивільного та господарського права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook