Національний мультипредметний тест для вступу на бакалаврат 2022 р.

April 8, 2022

Війна, розв'язана Росією в Україні, поставила під питання незалежну зовнішню оцінку та приймальну кампанію до вишів у 2022 році...

Тепер точно відомо, що ЗНО відбудеться, але у спрощеному форматі. Національний мультипредметний тест є спрощеною формою зовнішнього оцінювання. Відповідні зміни вже схвалено Верховною Радою.

Переглянути онлайн-пресконференцію з питань проведення ЗНО та вступної кампанії в умовах війни, яку дав 1 квітня 2022 р. глава МОН України Сергій Шкарлет, ви можете за посиланням https://youtu.be/1ko8vkr6l8Q

Крім того, ми зібрали основну інформацію про сам тест, теми, з яких складається завдання, та корисні посилання.

Абітурієнти складатимуть національний мультипредметний тест з трьох предметів:
• українська мова,
• математика,
• історія України.

Завдань з української літератури не буде.

Усього учасники ЗНО повинні виконати 60 завдань за 90 хвилин.
Зовнішня незалежна оцінка буде проводитися офлайн, як і в попередні роки.

Випускники повинні будуть з'явитися до центру оцінювання за місцем проживання (або тимчасового перебування) та скласти іспит. Враховуючи військову обстановку в країні та високу ймовірність авіаударів по різних регіонах, випробування пройдуть не в один день і не в один і той самий час.
Якщо заявник з тих чи інших причин має сертифікат ЗНО за 2019, 2020 чи 2021 рік, ним можна скористатися цього року.

Абітурієнти для вступу мають подати мотиваційний лист. Це документ, в якому пояснюються причини, з яких вони вважаються найкращими кандидатами для вступу на відповідну навчальну програму конкретного вишу.

Детальніше про мотиваційні листи та співбесіди розповів під час брифінгу в «Медіа Центр Україна» глава МОН України Сергій Шкарлет. Ознайомитися можна за посиланням https://youtu.be/uZH8KA1Vte8

Додаткові джерела:

 

Дорогі наші вступники!

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України запрошує Вас на навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньо-професійного спрямування «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Ми формуємо нового управлінця сучасного світу “Project Manager”. Проєктний менеджер досконало розуміє бізнес свого проєкту, вміє працювати з людьми і володіє навичками проєктного управління. Це означає, що він володіє питаннями фінансування, постачання, контрактів, якості, ризиків, комунікацій та безпеки. Для досягнення цілей проєкту об'єднує різних людей між собою, що володіють абсолютно різним професійним досвідом і культурою, в злагоджено працюючий «єдиний організм».

Приходьте до нас на навчання !

Давайте творити майбутнє разом !


Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook