Налаштовуємося на успішну роботу в весняному семестрі: виховна година

February 13, 2022

   10 лютого  2021 року відбулася зустріч куратора 9 групи 2 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Панкратової Л.Л. зі своїми підопічними.   Виховна година відбулася в он-лайн форматі, оскільки студенти навчаються дистанційно.

  Говорили про головне – про здоров’я студентів у період пандемії, спричиненої коронавірусною хворобою SARS-CoV-2 та необхідність вакцинації. Куратор групи звернула увагу студентів на необхідність дотримання карантинних норм в сучасних умовах та повідомила про можливість проведення щеплень в НУБіП. В Університеті діє оперативний штаб по протидії пандемії Covid-19, регулярно проводиться запис бажаючих, у т.ч. й студентів, для проведння вакцинації.

  Також, було обговорено ситуацію з розповсюдження нового штаму короновірусної інфекції Омікрон в Україні. Даний штам вірусу не викликає такої загрози для організму і тому важливо зберігати спокій та розважливе ставлення до подій.

Друге питання, яке підіймалося на зустрічі – борги за минулий семестр, які мають декілька студентів групи. Староста групи Анастасія Шістя повідомила про стан справ з навчальною заборгованістю. Куратор групи поспілкувалас з кожним із присутніх боржників, з метою з`ясування причини заборгованості. У цілому студенти налаштовані рішуче і запевнили, що негайно «закриють» навчальну заборгованість.
Також, під час зустрічі було обговорено можливості участі в різноманітних університетський та поза університетських заходах в дистанційному форматі, а також плани на весняний період навчання в аудиторіях.
 
 
Любов Панкратова,
куратор 9 групи, 2-го курсу,
спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook