ВІДБУВСЯ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

February 5, 2022

 О 9.00 іспит розпочався через організовану екзаменаційною комісією відео-конференцію на базі платформи Сisco Webex Meetings.

З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішної здачі іспиту.

Голова комісії  - д.е.н., професор Давиденко Надія Миколаївна також приєдналась до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення іспиту та обмеженням у часі 180 хвилинами.

Студенти перейшли до виконання завдань, які включали як тестові питання, так і теоретичні та задачі. Завдання були розроблені викладачами кафедр обліку та оподаткування, статистики та економічного аналізу, фінансів та розміщені на навчальному порталі НУБіП Elearn.

Значну допомогу в організації дистанційного складання атестаційного екзамену надавала к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Собченко Т.С.

По закінченню виділеного часу, доступ студентів до завдань було закрито і члени комісії д.е.н., професор Давиденко Н.М., д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор Калюга Є.В., к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Ганяйло О.М. приступили до перевірки.

Кожний студент мав змогу отримати у своєму кабінеті коментар від викладачів-членів комісії про якість виконаного завдання.

Всі студенти успішно виконали кваліфікаційні завдання і отримали позитивні оцінки, які підтверджують отримані ними у НУБіП України фахові знання з фінансового та управлінського обліку, обліку і звітності в оподаткуванні, аудиту, аналізу господарської діяльності, фінансів, податкової системи.

Вітаємо студентів з важливою подією студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Облік і оподаткування». Бажаємо подальшого професійного зростання та з нетерпінням чекаємо на навчання в магістратурі!

 

Світлана Дерев’янко, доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook