На юридичному факультеті відбувся випуск магістрів денної форми навчання

December 28, 2021

 24 грудня 2021 року у стінах юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся випуск магістрів денної форми навчання, групи Прав-2001.

   В залі зібралися для привітань вже юристів проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, декан юридичного факультету Олена Яра, заступник декана Олена Улютіна, наставник Юлія Канарик, друзі, батьки та родичі випускників.

   Після вітальних слів Кваші Сергія Миколайовича, Ярої Олени Сергіївни, Курила Володимира Івановича та Піддубного Олексія Юрійовича випускники почули довгоочікуваний наказ ректора і під оплески та традиційну особливу характеристику отримали дипломи з рук декана та проректора.

   Атмосфера події була не просто офіційною, а справжнім сімейним прощання, що відчувалося у словах керівництва та очах колишніх студентів.

   Магістри підготували відеоролик, в якому з гумором підійшли до спогадів та розповіли, що  вони зрозуміли за час навчання на факультеті. Сміх присутніх підтвердив, що окрім знань, у студентів ще й почуття гумору на високому рівні.

   Слова подяки до викладачів від імені студентів сказали Скляр Яна та Несін Катя.

   Наостанок ведучі свята побажали випускникам пам’ятати про тих, хто вкладав у них душу, хто прагнув, щоб вони досягли успіхів. Це – їхні викладачі та наставники.

Богдан Суржок,

випускник магістратури денної форми навчаня

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook