Магістри – фінансисти успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи

December 8, 2021
  Завершальним етапом навчання магістрів на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування є виконання та захист перед Екзаменаційною комісією магістерської роботи, головною метою якої є визначення рівня теоретичної та практичної підготовки випускника.

     Протягом 7-8 грудня працювала екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» у складі голови комісії завідувача кафедри банківської справи та страхування Худолій Л.М. та членів комісії завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М., доцента кафедри фінансів Негоди Ю.В., доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О. та доцента кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А.

     З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся заступник декана економічного факультету Нагорний В.В., який зачитав наказ ректора та побажав студентам на високому рівні представити результати своїх досліджень та вразити членів комісії ґрунтовними знаннями з обраної тематики дослідження.

 

 

      На розсуд комісії студенти представили власні цікаві та різнопланові дослідження, зокрема розглядалися питання інвестиційної привабливості аграрного сектору економіки, венчурного інвестування, фінансового забезпечення інноваційних проектів, оцінки фінансової діяльності підприємств, оптимізації структури активів, фінансового контролінгу на підприємстві, антикризового управління діяльністю аграрних підприємства, управління фінансовими ресурсами і доходами аграрних підприємств, казначейського обслуговування, міжбюджетних відносин та ефективності витрачання бюджетних коштів.

 

       Члени комісії відмітили актуальність обраних тематик, високий рівень представлених досліджень та ґрунтовні знання майбутніх магістрів.

 

       Оголошуючи результати захисту випускних магістерських робіт голова екзаменаційної комісії відмітила високий рівень підготовки, актуальність дослідження та глибокі практичні знання. Побажала випускникам подальших звершень і досягнень, а також висловила щирі сподівання зустрітися в стінах нашого університету в якості майбутніх роботодавців.
 
Світлана Войцехівська,
секретар екзаменаційної комісі
ї
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook