Організація проведення екзаменаційної сесії та захисту випускових робіт магістрами 2 року навчання факультету аграрного менеджменту

November 3, 2021

02 листопада 2021 року відбулась кураторська година з магістрами 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Темою обговоренння стало підготовка і успішне проведення вже останньої для магістрів екзаменаційної сесії та організація захисту кваліфікаційних магістерських робіт.

Наставник групи, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Власенко Т.О. нагадала про терміни проведення сесії і захисту магістерських робіт, а саме:

− з 08 листопада 2021 року розпочинається зимова екзаменаційна сесія, яка триватиме до 20 листопада поточного року,
− з 13 грудня по 18ігрудня 2021 року – захист кваліфікаційних магістерських робіт.

Також на зустрічі було обговорено терміни здачі робіт на наявність плагіату, проведення постерних презентацій результатів дослідження та попереднього захисту магістерських робіт.

Особливу увагу Тетяна Олексіївна звернула на дотримання магістрами академічної доброчесності при написанні робіт, недопущенні в роботах всіляких макросів та модифікацій текстів.

Не оминуло увагою і питання дотримання студентами обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених у столиці та багатьох регіонах України.

Тетяна Власенко,
наставник магістрів 2 р.н. УІДтаМП

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook