Вогнеборці Дніпропетровщини ліквідували одразу три займання на післяжнивних полях (ВІДЕО)

21 липня 2020 року

Надвечір, 19 липня, рятувальники Дніпропетровщини тричі залучались до ліквідації пожеж на післяжнивних полях.

Так, о 17:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на південній околиці селища Петропавлівка Петропавлівського району горить стерня на полі.

На місце події одразу направлено відділення 57 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю за викликом, рятувальниками встановлено, що на полі горять пожнивні залишки озимої пшениці. Площа займання склала 4 га.

Пожежу локалізовано о 18:43 та ліквідовано о 19:36.

В цей час, о 18:06, відділення 21 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області рушило за викликом до села Маліївка Покровського району, де на полі горіли рештки стебел зернових культур на площі 2 га.

Вогнеборцями пожежу локалізовано о 19:12 та ліквідовано о 19:37.

Трохи згодом, о 20:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про чергову пожежу на сільгоспугідді у селі Всесвятка Межівського району.

За викликом направлено відділення 59 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши за адресою, вогнеборці встановили, що на полі горять рештки стебел зернових культур, що залишились після жнив. Площа займання складала 4 га.

Пожежу локалізовано о 20:27 та ліквідовано о 22:30.

 Джерело:  https://www.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook