Нові спортивні досягнення студентки факультету ветеринарної медицини Олександри Потієнко

4 жовтня 2018 року

     Кінець спортивного сезону для національних змагань з кінного спорту – Фінал відкритого Всеукраїнського Туру з виїздки, який проходив на базі кінно-спортивному комплексу «Equides Club» 27-30 вересня 2018 р.

     У категорії юнаки приймала участь студентка першого курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України, майстер спорту Олександра Потієнко з своїм партнером (конем) Дакаром. У перший день змагань була проведена ветеринарна інспекція під керівництвом головного ветеринарного лікаря змагань, доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Олега Павелиці, який провів клінічне обстеження коня та дав допуск парі до участі у змаганнях.

     У другий день у «Командному тесті» з результатом 68,333% Олександра Потієнко розмістилась на першій позиції технічного протоколу.
    За правилами змагань погодні умови не впливають на проведення фіналу. Не зважаючи на несприятливі умови (дощ), наша студентка Олександра отримала від суддів програми достойний бал – 69,179% і знову розмістилась на першому місці. Цей тест давав кваліфікацію до четвертого заключного дня «Freestyle» – довільна програма під музику.
     В цій програмі пара Олександра-Дакар отримали: за техніку 70,5%, артистизм 71,72% та загальний результат 71,11%, що підтвердило абсолютну перемогу в даній категорії.

     Олександра Потієнко тренується під керівництвом майстра спорту міжнародного класу Сергія Пузько.

Бажаємо Олександрі і в подальшому успішних стартів та перемог!

Василь Данілов,
заступник декана 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook