Досягнення у спорті та мистецтві

НУБіП

          Кафедра грунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К Шикули приймає активну участь у спортивному і культурному житті університету. Декілька років поспіль викладачі кафедри (доценти: Тонха Оксана Леонідівна, Кравченко Юрій Станіславович та Карабач Катерина Сергіївна) співали у творчому колективі агробіологічного факультету на Міжнародному фестивалі художньої творчості «Голосіївська весна», де факультет  займав призові місця.

         Кожен рік у спартакіаді "Здоров'я" серез наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з шахів борються за перемогу найкращі стратеги: професор Балаєв Анатолій Джалілович, доцент Тонха Оксана Леонідівна, професор  Забалуєв Віктор Олексійович і доцент Піковська Олена Володимирівна.  Багаторазові чемпіони. В цьому році знов команда агробіологічного факультету стала переможцями змагань!

 

              Не залишаються і поза увагою такі види спорту, як настільний теніс і бідмінтон, де представницею агробіологічного факультету вже декілька років є доцент кафедри Карабач Катерина Сергіївна.

ІІ місце з настльного тенісу, 2016 р.

ІІ місце з настільного тенісу, 2017 р.

І місце з бадмінтону, 2017 р.

І місце, 2015 р.

у Львові  команди вишів з Києва, Кам’янця-Подільського, Вінниці, Сум і Львова змагалися з тенісу настільного у Всеукраїнській спартакіаді «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників аграрних вищих навчальних закладів III – IV р.а.

Львів, 2015 р.

ІІІ місце з настільного тенісу, 2018 р.

І місце з бідмінтону, 2018 р.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook