Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами

16 січня 2018 року

Проведення профорієнтації серед учнів шкіл, гімназій, ліцеїв та інших є дуже важливою частиною життя. Це дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів із вищими навчальними закладами і допомагає молодим людям дізнатися про різновиди спеціальностей, якість та процес навчання у певних ВНЗ і загалом про студентське життя. З такою метою студенти першого курсу НУБіП України відвідують старшокласників, щоб допомогти їм у цьому нелегкому виборі − виборі майбутнього навчального закладу та спеціальності.

У січні студенти 1 курсу групи ФілА-17002б Крячок Вікторія та Моїсеєнко Катерина  відвідали свої рідні школи з метою ознайомлення учнів старших класів з гуманітарно-педагогічним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Крячок Вікторія відвідала  Кип'ячківську школу Миронівського району Київської області. Провела бесіду з учнями 11 класу, під час якої розповіла про НУБІП України, про історію створення гуманітарно-педагогічного факультету.

Учні дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".

Моїсеєнко Катерина відвідала Макарівську районну гімназію, смт. Макарів. Під час профорієнтаційної роботи учні переглянули відеоролики про наш університет та факультет, ознайомилися з буклетами та інформацією стосовно вступу до нашого університету.

Беззаперечний інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів. Майбутні абітурієнти зацікавились   інформацією про наш університет, правилами подання документів для вступу, особливостями навчального процесу та  умовами проживання у гуртожитках.   

Студенти запросили учнів завітати на День відкритих дверей на гумнітарно-педагогічному факультеті і зробити свій вірний вибір.

 
 
Студенти групи ФілА-17002б
Крячок Вікторія,
Моїсеєнко Катерина,
Куратор групи ФілА-17002б
Мишак Олена
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook