Робочі програми
Робочі програми
- Технологія виробництва молока та яловичини_204_Бакалавр (doc.pdf, 467.78 КБ)
- Технологія виробництва молока та яловичини_204_Бакалавр_СТН (pdf, 473.04 КБ)
- Переробка продукції тваринного походження_204_Магістр (pdf, 345.17 КБ)
- Директиви ЄС та стандарти в тваринництві_204_Бакалавр (_variant.pdf, 444.1 КБ)
- Моделювання технологічних процесів у тваринництві_204_Магістр (pdf, 488.12 КБ)
- Управління продуктивністю великої рогатої худоби_204_Магістр (pdf, 422.32 КБ)
- Молоко і молочні продукти_Вибіркова_Бакалавр (pdf, 361.23 КБ)
- Технологія продуктів забою_204_Бакалавр (pdf, 358.85 КБ)
- Технологія продуктів забою_204_Бакалавр_СТН (pdf, 354.06 КБ)
- Технологія вирощування та переробки с.г. продукції_208_Бакалавр (pdf, 365.69 КБ)
- Технологія виробництва с.-г. продукції (тваринництва)_133_Бакалавр (pdf, 369.01 КБ)
- Technologies for the production of plant and animal products 076 bachelors.pdf (pdf, 319.96 КБ)
- Systems of technologies animal production_073_bachelors.pdf (pdf, 344.85 КБ)
- Systems of technologies animal production_075_Bachelor's.pdf (pdf, 299.67 КБ)
- Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва_204_Магістр.pdf (pdf, 577.92 КБ)
- Цифрове тваринництво_204_Магістр.pdf (pdf, 384.3 КБ)