Робочі програми
Робочі програми
- Молоко і молочні продукти_вибіркова_бакалавр (pdf, 294.52 КБ)
- Технологія продуктів забою_бакалавр_СТН (pdf, 324.7 КБ)
- Технологія продуктів забою_бакалавр (pdf, 328.4 КБ)
- Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва_магістр (pdf, 345.11 КБ)
- Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр (pdf, 414.24 КБ)
- Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр_СТН (pdf, 416.67 КБ)
- Навчальна практика_Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр_СТН (pdf, 262.01 КБ)
- Навчальна практика_Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр (pdf, 262.32 КБ)
- Моделювання технологічних процесів у тваринництві_магістр (pdf, 346.47 КБ)
- Директиви ЄС та стандарти у тваринництві_бакалавр (pdf, 321.43 КБ)
- Переробка продукції тваринного походження_магістр (pdf, 405.38 КБ)
- Технологія виробництва сільськогосподарської продукції (тваринництво)_бакалавр (pdf, 330.3 КБ)
- Технологія вирощування і переробки сільськогосподарської продукції_бакалавр (pdf, 337.83 КБ)
- Technologies in animal farming_d3_Bachelor's (06.2025.pdf, 313.97 КБ)
- Technologies in animal farming_d5_Bachelor's (docx, 56.24 КБ)