Професійний ріст і нові перспективи: підсумки захисту кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»

9 липня 2024 року
Із 17 по 23 червня 2024 року Олександр Синявський, кандидат технічних наук, доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, виконував обов'язки голови Екзаменаційної комісії під час захисту кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України».

 

До складу Екзаменаційної комісії також входили Світлана Пилипишин – директорка ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України», Маріанна Михайлишин – завідувачка відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки, Надія Оберська – голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін і секретар комісії – Марія Смерека.

Під час захисту кваліфікаційних робіт студенти майстерно представили результати своїх досліджень. Вони впевнено і чітко відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, здобутих під час навчання у коледжі. Всі члени комісії відзначили професіоналізм студентів, їхню відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення.

На закінчення заходу Олександр Синявський привітав випускників та закликав їх продовжити навчання у Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України за освітньою програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», детально ознайомивши їх з правилами вступної кампанії на 2024-2025 навчальний рік. Олександр Синявський навів переконливі аргументи на користь університету, підкреслюючи його переваги над іншими закладами вищої освіти. Він акцентував увагу на високому рівні освітніх програм, сучасній матеріально-технічній базі та широких можливостях для професійного розвитку студентів.

Завдяки такому комплексному підходу до захисту кваліфікаційних робіт та профорієнтаційній бесіді, випускники отримали не лише оцінку своєї роботи, але й важливу інформацію про подальші перспективи навчання та розвитку. Комісія залишилася задоволена побаченим, а студенти - мотивованими до нових досягнень у професійній сфері.

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо Вам подальших успіхів у досягненні поставлених цілей і реалізації найсміливіших планів. Нехай знання та досвід, здобуті під час навчання, стануть міцним фундаментом для вашого професійного зростання. Бажаємо вам також успішного вступу і впевненості у світлому майбутньому. Удачі та натхнення на новому етапі вашого життя!

Вячеслав ВАСЮК,
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook