Наукова весна-2021: ХІV Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців»

15 березня 2021, 12:06

 

Кафедра теорії та історії держави і права бере активну участь в організації наукових заходів на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України. У 2009 році вона зініціювала проведення науково-практичної конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців».

11 березня 2021 року кафедра теорії та історії держави і права провела чергову ХІV Всеукраїнську науково-практичну онлайн-конференцію «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців». Щоб взяти участь  науковому заході було поданого близько 100 заявок. Студентська молодь та молоді науковці з усієї України виявили бажання взяти участь в даному науковому заході. 

З вітальним словом перед юними дослідниками виступила очільниця юридичного факультету професорка Олена Яра, відомий правозахисник к.ю.н. Олексій Лясковець та заступник декана юридичного факультету професор Віктор Ладиченко. Модератором конференції виступила доцентка кафедри теорії та історії держави і права Людмила Протосавіцька.

 

Потім слово було надано учасникам конференції, які представили результати своїх наукових пошуків з чотирьох напрямів: теоретико-правового і філософського, публічно-правового, приватно-правового та міжнародно-правового (Михайло Акімов, Анна Славко, Юлія Баланчук, Ірина Падалко, Олеся Сокол, Влад Вендель, Аліна Вітів, Аліна Гузик, Дмитро Грігалашвілі, Аліна Тарасова, Вікторія Погорільчук, Діана Саржан, Тетяна Скиданчук, Данило Ухаль, Олександр Мельниченко).

 

Після завершення конференції годинник розпочав новий часовий відлік до наступної конференції. Ми з нетерпінням чекаємо, коли зберемося в дружньому тісному колі з надією, що зустріч відбудеться в очному форматі. Бажаємо усім здоровя, творчої наснаги у наукових дослідженнях та при написанні тез, статей, доповідей.

До нових зустрічей!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook