НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ОСНОВ КЕРУВАННЯ ТЕХНІКОЮ: ТИЖДЕНЬ ДРУГИЙ – «ОСНОВИ КЕРУВАННЯ ЗЕРНОЗБИРАЛЬНИМИ КОМБАЙНАМИ»

17 червня 2024, 8:54

     На базі лабораторій кафедри надійності техніки з 10 по 14 червня 2024 року проходив другий тиждень навчальної практики з основ керування студентів факультету конструювання та дизайну: ІІ курсу, групи Гмаш-2201 та І курсу, Гмаш-2303ст. Навчальна практика проходила безпосередньо в лабораторіях кафедри надійності техніки на базі НУБіП України за керівництва доцента Павла Попика та асистента Руслана Кульпіна в лабораторіях кафедри надійності техніки

На практичних заняттях під час другого тижня практики студенти закріплювали теоретичні знання, які були отримані при вивченні будови та принципу роботи сільськогосподарської техніки, органів керування мобільних енергетичних засобів.

 

 

На початку тижня студенти підтвердили свій рівень теоретичних знань та професіоналізм під час проходження практичного заняття з вивчення зернозбирального комбайну «ЛАН».

Окремі практичні заняття були присвячені проведенню конкурсу «Кращий оператор сільськогосподарської техніки спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Даний конкурс проводився в два етапи теоретичний та практичний. 

Під час теоретичного етапу конкурсу студенти закріпили теоретичні базові знання з керування різними сільськогосподарськими агрегатами. А під час практичної частини конкурсу практиканти підтверджували рівень володіння знаннями та навичками отриманими в період вивчення дисципліни безпосередньо на сільськогосподарській техніці різних напрямів та сфер застосування.

Одним з ключових етапів підтвердження отриманих знань та умінь стало написання та оформлення студентами звіту з навчальної практики.

Робота над звітом – кропітка робота! До структури звіту входило питання з двох модулів навчальної дисципліни «Основи керування технікою» та ряд самостійних завдань. 

У підсумку другого тижня практики студенти закріпили свої базові теоретичні знання та підтвердили їх на практиці. Удосконалили, розширили і засвоїли більш глибше свої практичні навички з керування сільськогосподарської техніки. Всі свої навички, вміння, володіння теоретичним матеріалом виконанням самостійної роботи студенти підтвердили успішним захистом звітів з навчальної практики «Основи керування технікою». Все це розкриває широкий спектр розуміння та впровадження своїх новітніх ідей для розвитку своєї майбутньої професії.

 

Керівники навчальної практики,

Руслан Кульпін, асистент

Павло Попик, доцент

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook